Palm User Message Board 首頁 Palm User Message Board
give up phpBB! we must

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組 
 個人資料個人資料   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

曾 蔭 權:仲拉乜野票呀,八百人他們不是你老細 Woo?!

發表新主題   回覆主題    Palm User Message Board 首頁 -> 股金醉談 Printable version
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
David
普通學生

發表發表於: 2005-06-09 17:47    文章主題: 曾 蔭 權:仲拉乜野票呀,八百人他們不是你老細 Woo?! 引言回覆

1. 「曾 蔭 權」是 迷 失 了 嗎 ? 唔 好 咁 核 突 仲 四 處 去 拉 票 啦 , 浪 費 時 間 , 好 唔 好 呀?
http://inews.i-cable.com/mynews/asx/2005/06/09/d-lee-b.asx

2. 調 查 指 「曾 蔭 權」 已 取 近 六 百 票 Laughing
http://inews.i-cable.com/mynews/asx/2005/06/09/d-survey-b.asx

● 「曾 蔭 權」: 話 俾 大 家 聽 , 『 中 央 欽 點 我 係 冇 錯 既 』 , 好 嗎!

P/S:當董建華辭職後,民建聯 & 田少已經高調地要協調出來選特首,香港市民都以為他們有承擔、夠義氣。猜不到,當中央幾次說話「曾 蔭 權」是最適合人選。之後,呢班人、真係正人渣,提都唔敢再提,仲大讚「曾 蔭 權」哩。

呢 D 咁既行徑,我不說你是「奴才」,你地都唔好意思出來見人啦! 唉,都唔知點樣教我地下一代好!
Crying (very sad) Crying (very sad) Crying (very sad)
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
David
普通學生

發表發表於: 2005-06-11 23:10    文章主題: 引言回覆

「曾 蔭 權」: 你呢幾日好過份,上帝唔會原諒你? Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

1. 意氣風發
2. 得意忘形
3. 語無倫次
( 人家支持中央,唔係支持你自己,你應該好清楚,你唔使咁惡呀! )

仲有:香港電台播賽馬,關你叉事!
回頂端
Donald Duck
學科主任

發表發表於: 2005-06-11 23:48    文章主題: 引言回覆

今日又新言論 : 拿不到一百個選委的支持就等於得不到市民認同!

果八百人選委幾時等於全港市民? 呢八百人點黎我估大部份市民都仲係一頭霧水!
Leo got your engines fired like you're running Daytona. That's fine. Keep them there. Guess what? Mistakes are gonna be made. Minimize them, fix them, move on. We do this right, people are going to respond. You all had a good day.
回頂端
burtonto
低級老師

發表發表於: 2005-06-11 23:54    文章主題: 引言回覆

Donald Duck 寫到:
今日又新言論 : 拿不到一百個選委的支持就等於得不到市民認同!

果八百人選委幾時等於全港市民? 呢八百人點黎我估大部份市民都仲係一頭霧水!

佢呢句好鬼低智,衰d講句,都嬴梗嫁啦,講咁多廢話,
搞到自己d形像都差晒…

願…肥珍安息,安心離開…

burtonto 在 2005-06-11 23:57 作了第 1 次修改
回頂端
Donald Duck
學科主任

發表發表於: 2005-06-11 23:57    文章主題: 引言回覆

viruslib 寫到:

佢呢句好鬼低智,衰d講句,都嬴梗嫁啦,講咁多廢話,
搞到自己d影像都差晒…

呢位曾生開始現本性......嘿!
Leo got your engines fired like you're running Daytona. That's fine. Keep them there. Guess what? Mistakes are gonna be made. Minimize them, fix them, move on. We do this right, people are going to respond. You all had a good day.
回頂端
David
普通學生

發表發表於: 2005-06-12 0:22    文章主題: 引言回覆

路遙知馬力

『曾生』你好,你好老土;
做 Show 做到,唔使睇稿。

日久見人心
回頂端
DIULAMOR
風紀

發表發表於: 2005-06-12 15:08    文章主題: 引言回覆

佢身邊成班「稚」囊,係咁?黻捸K
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
ptam
風紀

發表發表於: 2005-06-12 16:38    文章主題: 引言回覆

呢D係共黨特色; D乜春代表呀, 乜Q委員呀, 乜差野大會議呀, D人全部都好似D箘類植物咁, 無啦啦出左黎都唔知係點/咩黎既.

跟住, 就好似金X來老闆之流, 又或烏X鄘之輩, 就係"社會賢達", "有承擔, 有魄力, 有愛國愛港情操". 教市民大眾愛國愛港, 而且仲幫大家向中央"傳達大Q部份港人既真正意願"

做香港人, 真係好好呀
回頂端
vv
低級老師

發表發表於: 2005-06-12 18:55    文章主題: 引言回覆

呢八百個茂炳就代表全香港人?你有無病呀,老曾!
回頂端
tanaka
低級老師

發表發表於: 2005-06-12 22:29    文章主題: 引言回覆

曾生D戲好屎,老臨都專業過佢。 Mad

果八百個選委,咪係一大堆「傻強」,阿公吹雞,邊個夠膽話唔好! Evil or Very Mad

民建聯同大少田都擺明係「o靚坤」之流,之前既反口覆舌,仲有人信佢地?
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
Donald Duck
學科主任

發表發表於: 2005-06-13 9:27    文章主題: 引言回覆

今朝聽電台, 好唏噓連社福界都變得一盤散沙, 開頭就話傾聯票, 推李生出去選, 點知又怕得罪未來特首, 宜家就攪埋D咩野"民調", 但民調既問題就有引導性, 更甚者有選委索性退出民調, 怕民調結果與個人選擇有衝突.

政治從來沒有永遠的朋友與敵人, 只有永遠的利益. 如果一心要認祖歸宗, 就唔好仲要染金毛, 扮老外. 支持曾生係無問題, 但唔好又怕比人話, 更唔好假民主, 攪埋D有預知結果既民調, 假借民主之口扮無辜.
回頂端
David
普通學生

發表發表於: 2005-06-13 12:43    文章主題: 引言回覆

今朝聽電台, 好唏噓連社福界都變得一盤散沙, 開頭就話傾聯票, 推李生出去選, 點知又怕•••

令人最唔舒服的,是有權、有勢的公眾人物,他們講的說話,是將事非模糊了、黑白亦模糊了。
將一些似是而非的理論,講成一種道理。

這種不要得的風氣,深深影響我地的下一代,我覺得這個很重要的。
回頂端
David
普通學生

發表發表於: 2005-06-15 20:18    文章主題: 引言回覆

http://inews.i-cable.com/mynews/asx/2005/06/15/left1900-b.asx

有七百人提名 = 全香港人支持你。 Mad Mad

曾 蔭 權 :『 薛 鳳 旋 都 笑 你 是 【 岸 居 】』!
回頂端
yau
低級老師

發表發表於: 2005-06-16 18:03    文章主題: 引言回覆

David 寫到:

http://inews.i-cable.com/mynews/asx/2005/06/15/left1900-b.asx

有七百人提名 = 全香港人支持你。 Mad Mad

曾 蔭 權 :『 薛 鳳 旋 都 笑 你 是 【 岸 居 】』!

睇唔到d news.
回頂端
David
普通學生

發表發表於: 2005-06-16 22:51    文章主題: 引言回覆

引言回覆:

睇唔到d news.

係有線 i-cable 的問題,可能佢地 i-cable 的伺服器間唔中就要更新下、 Down 下啦,我用梗佢地都無計,
Contract 在身,唉,仲有幾個月捱呀! Crying (very sad)

不是 i-cable 的用戶,都可以睇到嫁,我在其他人屋企、公共圖書館、學校,一樣可以。如果此一刻開唔到,
唔好關個播放軟件 WMP 住,試下按 Stop 鍵 → 再按 Play 鍵。再試下,都唔我的呢,就遲下再試啦。
i-cable ,係咁 Q Mad Mad ,我用梗都唔會讚佢。

有關【曾蔭權】個唔知醜,一定要將過事實話俾大家知道,唔好模糊事非,教壞下一代!
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    Palm User Message Board 首頁 -> 股金醉談 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票